• Instagram - Grey Circle
 • Facebook
 • Pinterest_light

Als interieurstyliste kan ik een volledig plan voor je interieur maken en bij het project betrokken blijven tot de realisatie van het plan. Op verschillende manieren kunnen we vorm geven aan mijn werkwijze.
 

Dit zijn de opties:

- Ik ga mee shoppen

- je kiest een basis of volle pakket

- je kiest zelf welke losse opties voor jou geschikt zijn.

 

Hier eerst een uitleg over wat het mee gaan shoppen inhoud. Vervolgens zie daar onder de twee pakketten die voordeliger zijn dan wanneer je voor losse opties gaat. En vervolgens helemaal onderaan de losse opties.

Wat houd het in als ik mee ga shoppen?

 

Het kan handig zijn mij mee te nemen bij het shoppen voor bijvoorbeeld een nieuwe vloer of zitmeubels zodat ik je gewenste stijl kan waarborgen. Vaak willen mensen toch even hebben gezeten op een bank of stoel voordat ze die aanschaffen wat ik ook aanraad te doen.

Ik kan bijvoorbeeld een suggestie doen voor een nieuwe bank binnen het plan en je kunt erop gaan zitten en het in de winkel na de presentatie van het plan gaan uitproberen. Als je mij dan mee hebt genomen en besluit dat je toch iets anders wilt, dan kan ik meteen andere suggesties doen die daar nog steeds binnen de stijl van het ontwerp passen.

Je kunt ook met mij gaan winkelen voor groter meubilair of nieuwe vloeren vóórdat ik een ontwerpplan maak, zodat ik de rest van het ontwerp kan gebruiken en bouwen rondom de gemaakte keuzes in de winkel.

Als je liever hebt dat ik geen plan maak, maar in plaats daarvan direct met je ga winkelen voor meubels, accessoires en dergelijke, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Het voordeel hiervan is dat je direct meerdere producten kunt aanschaffen, ze in het echt kunt zien en ze eventueel ook meteen mee naar huis kunt nemen.

Pakketten & Opties

Per uur:

€ 70,00

€ 515,-

Basis Pakket
Per gemiddelde grootte ruimte

 • 1x Sfeerimpressie 
   

 • 1x Shoppinglijst
   

 • Intakegesprek 
   

 • Twee keer de gelegenheid voor aanpassingen voor het gepresenteerde plan.
   

 • Exclusief reiskosten van € 0,25 buiten straal van 25km vanuit Scheveningen

 incl 21% BTW

Volle Pakket

Per gemiddelde grootte ruimte

 • Plattegrond op schaal
   

 • 2x Sfeerimpressie
   

 • 1x Shoppinglijst
   

 • Intakegesprek 
   

 • Twee keer de gelegenheid voor aanpassingen voor het gepresenteerde plan.
   

 • Exclusief reiskosten van € 0,25 buiten straal van 25km vanuit Scheveningen

€ 969,-

 incl 21% BTW

Losse opties:

Intake Gesprek

Om te beginnen zal ik je beter willen leren kennen. Wat is je smaak, je stijl, wat inspireert je? Wat vind je mooi en wat juist niet? Wat voor uitstraling wil je voor je ruimte en met wiens meningen moet er rekening gehouden worden?

 

Naast het analyseren van wat je gewenste sfeer en stijl is, blijf ik vanzelfsprekend binnen je budget en hou ik je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Dit is ook vaak het moment voor het opmeten en fotograferen van de ruimte en eventuele producten die je graag wilt behouden.

Per uur:

€ 70,00

 incl 21% BTW

Plattegrond

Nadat de gewenste sfeer en stijl bekend is kan ik beginnen met het maken van het plan. Ik ga op zoek naar de juiste meubels, materialen en kleuren die jouw persoonlijke smaak en sfeer vertalen. 
 

Hierbij zal ik een plattegrond maken op schaal waarbij een duidelijk overzicht van de indeling van de ruimte te zien zal zijn. 

Per ruimte:

€ 212,-

 incl 21% BTW

Sfeerimpressie

Soms kan alleen een plattegrond nog niet genoeg zijn om een helder beeld te krijgen van het beoogde eindresultaat.


Daarom kan er een perspectief tekening gemaakt worden waarbij je een helder idee krijgt van het plan en hoe dit er uit zal komen te zien.
 

Meestal wordt daarbij een foto van de ruimte gebruikt die ik voor het maken van het plan zal hebben gemaakt. In Adobe photoshop bewerk ik de foto's als een collage met foto's van de meubels en aankleding van mijn ontwerp.

Per stuk:

€ 240,-

 incl 21% BTW

Shoppinglijst

Alle producten die ik uitzoek, van meubels en lampen, tot behang en accessoires zijn allemaal online te koop en ik zet die in een lijst zodat je die zelf direct kunt bestellen in de desbetreffende webshop. Uiteraard geldt dit niet voor meubels die jullie in fysieke winkels aan willen schaffen met of zonder mijn begeleiding.

Op de lijst staat het volgende:

 

- Naam en foto van het product

- Afmeting in cm

- De levertijd

- De prijs

- Een directe link naar de webshops

Per ruimte:

€ 299,-

 incl 21% BTW

De reiskosten zijn € 0,30 voor een straal van meer dan 25 kilometer vanuit Scheveningen.