• Instagram - Grey Circle
  • youtube icon
  • Facebook - Grey Circle
Bohoelopement.jpg
 
 

Sabine Kamphuis

Als kind was ik al vaak te vinden met een camera in mijn hand. Vooral om herinneringen vast te kunnen leggen voor later. Ik was dol op films en ben uiteindelijk ook Audiovisuele Vormgeving gaan studeren aan de kunstacademie St Joost in Breda.


Door meerdere bruiloften in de loop van de tijd te hebben gefilmd ben ik me gaan beseffen dat het voor mij niet als werk aanvoelt, maar dat ik het juist met erg veel plezier doe! Daarom heb ik ‘Sabka Wedding Films’ in het leven geroepen en vind ik het heerlijk om mijn creativiteit op verschillende manieren te kunnen blijven uiten.


Waarom richt ik me op bruiloften filmen? Omdat elke bruiloft waar ik als gast bij mocht zijn,  heb ervaren als een speciale en magische dag. De emoties, de spanning, de schoonheid, het samenkomen van vrienden en familie, gekleed op hun best en uiteraard het vieren van de liefde en connectie tussen twee mensen doet me zwijmelen en ik vertaal graag dat gevoel die ik daarbij krijg om naar mijn trouwvideo's!

Als videograaf streef ik ervoor te zorgen dat mijn trouwfilm een mooie, tijdloze en persoonlijk verhaal wordt van jullie bruiloft. Een stijlvolle en cinematische herinnering van jullie trouwdag die jullie altijd weer kunnen bekijken en herbeleven!

Ollie & Lydia niet widescreen.00_00_10_1

"Herbeleef jullie bruiloft met een cinematische trouwfilm"

Let's talk

Meer weten of kijken of ik nog beschikbaar ben om jullie mooie dag te komen filmen? Neem dan gerust contact met me op!


Mijn thuisbasis is in Den Haag maar ik stap ook prima in de auto of desnoods het vliegtuig in om jullie bruiloft vast te leggen, waar die ook in de wereld plaats zal vinden!

Sabine Kamphuis
+31 (0)611830363

weddingfilms@sabka.nl

KvK 52956245

 
Button-Lievelingsleverancie2021.png